Over mij

Hi,

Ik ben Marianne, een Zeeuwse Brabantse. Vriendin van Roland en mama van Lauren. Ik rij altijd net iets te hard en word intens gelukkig van lekkere koffie. Ik ben dol op bloemen en heb een zwak voor alles wat van keramiek en porselein is (tot ergernis van vriendlief). Het liefst richt ik mijn huis ieder jaar opnieuw in en ik hecht veel waarde aan qualitytime met mijn gezin en vrienden. Naast dit alles word ik heel blij van mooi beeld maken, teksten schrijven en social media.

Deze passie is ontstaan tijdens een vorige baan, waar ik verantwoordelijk was voor de tweewekelijkse folder. Ik schreef de teksten en schakelde met het ontwerpbureau. Ik was het aanspreekpunt voor de fotostudio en de styling. Inmiddels ben ik werkzaam als verhuurmakelaar, maar in deze functie mis ik stiekem wel de creatieve kant.

In 2018 deed ik mee aan een blogwedstrijd en werd ik gekozen als nieuwe blogger voor een mama platform. Dat wakkerde mijn interesses in tekst weer aan.

Naast schrijven heb ik de afgelopen jaren, sinds ik moeder ben, ook een liefde ontwikkeld voor fotografie. Mooie beelden van mensen en de liefde die daarop te zien is. Ik hou ervan om mooie herinneringen vast te leggen. Maar mooie producten of mooie gestylde omgevingen verdienen ook mooie beelden.

Steeds vaker kreeg ik de vraag: “Mar, zou jij je camera mee willen nemen?”, “Kan jij mijn teksten nog even lezen?” of “Goh, kan jij mij niet helpen met af en toe een post op mijn social media kanaal?”.  Dit samen zorgde ervoor dat ik steeds vaker na ging denken over een lang gekoesterde droom, een eigen onderneming! Na veel voors en tegens, twijfels, maar ook veel motiverende gesprekken was ik er van overtuigd: Ik ga dit doen. Ik ga mijn droom najagen, bring it on!

Liefs,
Marianne