Zakelijk

Tuinontwerp Linda 

Linda hakte vorig jaar de knoop door,  gaf haar baan op en ging haar droom achterna! Haar passie is haar beroep geworden en met haar bedrijf Tuinontwerp Linda maakt ze de mooiste ontwerpen en legt ze prachtige tuinen aan. Ze begon haar social media kanalen te vullen met content, maar kwam er toen al snel achter dat er belangrijke beelden ontbraken. Beelden van zichzelf als ondernemer, beelden die haar werk in kaart brengen en beelden die passen bij haar bedrijf. Ze boekte een beeldbankshoot, waardoor ze nu voldoende beeld heeft voor de komende periode om haar social media kanalen én haar website te vullen!

 

MEER BEELDEN VAN DEZE SHOOT…. 

 

Maaike Coaching

Maaike is op dit moment druk bezig met haar opleiding tot coach en gaat, als ze daarmee klaar is, aan de slag met haar eigen onderneming als life & businesscoach! Ze heeft goed voor ogen wat ze wilt en hoe ze dat wilt. Met Maaike ging ik dan ook op pad om goede profielfoto’s te maken. Beelden die bruikbaar zijn voor haar website, haar social media kanalen en haar visitekaartje.

 

 

MEER BEELDEN VAN MAAIKE COACHING

 

Vlinders in je buik 

Corina van Vlinders in je buik heeft een prachtige webshop met alleen maar mooi inpakmateriaal. Voor ieder seizoen, gelegenheid of cadeau heeft ze de mooiste materialen. Ik mocht aan de slag om beelden te maken van deze prachtige materialen.

 

MEER BEELDEN VAN VLINDERS IN JE BUIK

 

Beautyroom 32

Cindy van Beautyroom 32 vroeg me om foto’s te maken van haar salon, de producten en haar werk tijdens een behandeling. Deze beelden gebruikt ze nu voor haar website, voor promotiemateriaal en voor haar social media kanalen.

 

 

MEER BEELDEN VAN BEAUTYROOM 32