Zakelijk

Van Nuenen, Verger en Vullings advocaten|mediators

Het team van Van Nuenen, Verger en Vullings advocaten|Mediators was toe aan nieuw beeldmateriaal voor zowel de website als social media. Ze wilden graag zakelijke, maar zeker ook persoonlijke beelden die passen bij nu en de tijd van tegenwoordig. Ze wilden laten zien dat advocaten helemaal niet stoffig zijn en dus gingen we op pad in de binnenstad van Breda. Dank jullie wel meiden! Naast een productieve ochtend was het ook een hele gezellige ochtend!

 

 

MEER BEELDEN VOOR VAN NUENEN, VERGER EN VULLINGS ADVOCATEN|MEDIATORS

 

Thuiz Makelaardij 

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Benthe van Thuiz Makelaardij. Ze zijn bezig met een nieuwe website en daarvoor wilden ze graag nieuwe foto’s. Op een dinsdagochtend reed ik naar Chaam en ik ontdekte dat ze in een fantastisch leuk Koetshuis kantoor houden! Tijdens de eerste shoot fotografeerde ik de medewerkers en de teamfoto’s. Tijdens de tweede beeldbankshoot maakte IK meer detailfoto’s en sfeerimpressies. Binnenkort zijn de beelden op de nieuwe webiste te zien en zullen de social media kanalen ook gevuld gaan worden!

 

MEER BEELDEN VOOR THUIZ MAKELAARDIJ

 

Tess Rose 

Ik volg Tess van Tess Rose al een tijdje via instagram. Onlangs werd ze genomineerd voor een Dutch Funeral Award en voor haar presentatie maakte ze een prachtig bloemenhart. Ze vroeg me of ik dit voor haar wilde vastleggen en aangezien ik in een volgend leven vast bloemist word, twijfelde ik daar geen moment over :-)!  Wat een prachtstuk is het geworden Tess! Zet hem op bij de Awards!

 

MEER ZIEN….

 

Vlinders in je buik 

Voor Corina van Vlinders je buik mocht ik weer aan de slag met een nieuwe lijn producten. De mooiste soorten papier met prachtige designs, allemaal goed te combineren en met prachtige tags en linten erbij! Een feestje om dit weer vast te mogen leggen.

 

MEER BEELDEN VOOR VLINDERS IN JE BUIK

 

Suzanne Vossen gewichtscoach

Suzanne is gewichtscoach en heeft een eigen praktijk in Helmond. Ze heeft een mooie klantenkring, een mooie website en social media kanalen, maar iedere keer liep ze tegen het feit aan dat ze geen geschikte beelden had voor bij haar posts op social media. Tijd dus voor een beeldbankshoot! Dank je wel voor je vertrouwen en de leuke ochtend Suzanne!

 

MEER BEELDEN VOOR SUZANNE VOSSEN

 

Fact in Practice 

Ismay is sinds 2011 zelfstandig diëtist met een eigen praktijk. De afgelopen jaren is ze erg zoekende geweest naar allerlei manieren om grip te krijgen op gedragsverandering in combinatie met de juiste voeding en leefstijl. Uiteindelijk vond ze een methode waar ze zich helemaal in kan vinden, de zogeheten ACT methode. ACT vormt een prachtige basis, de matrix geeft structuur en houvast en is uitermate geschikt voor diëtisten tijdens de behandeling. Met haar bedrijf Fact in Practice geeft ze tweedaagse trainingen aan diëtisten. Een website was er al maar goede beelden voor de website en social media nog niet! Met deze beeldbankshoot is de eerste stap naar online zichtbaarheid gezet! Succes Ismay!

 

MEER BEELDEN VOOR FACT IN PRACTICE 

 

Tuinontwerp Linda 

Linda hakte vorig jaar de knoop door,  gaf haar baan op en ging haar droom achterna! Haar passie is haar beroep geworden en met haar bedrijf Tuinontwerp Linda maakt ze de mooiste ontwerpen en legt ze prachtige tuinen aan. Ze begon haar social media kanalen te vullen met content, maar kwam er toen al snel achter dat er belangrijke beelden ontbraken. Beelden van zichzelf als ondernemer, beelden die haar werk in kaart brengen en beelden die passen bij haar bedrijf. Ze boekte een beeldbankshoot, waardoor ze nu voldoende beeld heeft voor de komende periode om haar social media kanalen én haar website te vullen!

 

MEER BEELDEN VAN DEZE SHOOT…. 

 

Maaike Coaching

Maaike is op dit moment druk bezig met haar opleiding tot coach en gaat, als ze daarmee klaar is, aan de slag met haar eigen onderneming als life & businesscoach! Ze heeft goed voor ogen wat ze wilt en hoe ze dat wilt. Met Maaike ging ik dan ook op pad om goede profielfoto’s te maken. Beelden die bruikbaar zijn voor haar website, haar social media kanalen en haar visitekaartje.

 

 

MEER BEELDEN VAN MAAIKE COACHING

 

Vlinders in je buik 

Corina van Vlinders in je buik heeft een prachtige webshop met alleen maar mooi inpakmateriaal. Voor ieder seizoen, gelegenheid of cadeau heeft ze de mooiste materialen. Ik mocht aan de slag om beelden te maken van deze prachtige materialen.

 

MEER BEELDEN VAN VLINDERS IN JE BUIK

 

Beautyroom 32

Cindy van Beautyroom 32 vroeg me om foto’s te maken van haar salon, de producten en haar werk tijdens een behandeling. Deze beelden gebruikt ze nu voor haar website, voor promotiemateriaal en voor haar social media kanalen.

 

 

MEER BEELDEN VAN BEAUTYROOM 32