Zakelijk

Blossom your Business

Anderhalf jaar geleden gooide Charlotte van Blossom your Business het roer om. Wetende dat ze niet door kon gaan op de manier waarop ze bezig was. Het voelde alsof ze zichzelf niet meer was in haar eigen leven. Nu ruim anderhalf jaar later staat er een sprankelende vrouw. Een vrouw die in zichzelf heeft geïnvesteerd, die op zoek is gegaan naar haar kernwaarden en deze zonder twijfel gevonden heeft. Zoals ze zelf prachtig omschrijft: “Ik heb afscheid genomen van bepaalde zekerheden en daardoor het mooiste teruggekregen, namelijk vertrouwen in mijzelf en mijn kunnen. Ik ben zelf mijn grootste zekerheid.” Nu staat er een dijk van een coach. Cum laude afgestudeerd en haar bedrijf staat. Ik mocht de beelden voor haar website en social media kanalen maken. Dank je wel voor dit vertrouwen Charlotte! You rock!

 

 

MEER BEELDEN VOOR BLOSSOM YOUR BUSINESS

Tess Rose 

Dat Tess van Tess Rose creatief is en voor unieke bloemestukken staat, had ik meteen door na onze eerste samenwerking. Al vrij kort na onze eerste shoot belde ze me terug op. Ze had een idee en of ik mee wilde denken. Natuurlijk! Ik hou ervan om mee te denken. We brainstormden over een locatie, bezochten de locatie, dachten na over de mogelijkheden en werkten uiteindelijk zo een mooi plan uit! Tess wil met haar mooie en unieke wijze van maken, afscheidsbloemen naar een hoger niveau tillen. Laten zien dat dit alles behalve oubollig of ingetogen moet zijn en dat je kunt uitpakken met prachtige bloemen en zo een afscheid van een geliefde nog bijzonderder kan maken. De locatie was super, het weer werkte die dag fantastisch mee en de bloemen… dat waren toch echt de pronkstukken! Binnenkort is haar brochure voor iedereen beschikbaar en ik vind het een eer dat mijn beelden hierin staan!

 

 

MEER BEELDEN VOOR TESS ROSE 

 

Van Nuenen, Verger en Vullings advocaten|mediators

Het team van Van Nuenen, Verger en Vullings advocaten|Mediators was toe aan nieuw beeldmateriaal voor zowel de website als social media. Ze wilden graag zakelijke, maar zeker ook persoonlijke beelden die passen bij nu en de tijd van tegenwoordig. Ze wilden laten zien dat advocaten helemaal niet stoffig zijn en dus gingen we op pad in de binnenstad van Breda. Dank jullie wel meiden! Naast een productieve ochtend was het ook een hele gezellige ochtend!

 

 

MEER BEELDEN VOOR VAN NUENEN, VERGER EN VULLINGS ADVOCATEN|MEDIATORS

 

Thuiz Makelaardij 

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Benthe van Thuiz Makelaardij. Ze zijn bezig met een nieuwe website en daarvoor wilden ze graag nieuwe foto’s. Op een dinsdagochtend reed ik naar Chaam en ik ontdekte dat ze in een fantastisch leuk Koetshuis kantoor houden! Tijdens de eerste shoot fotografeerde ik de medewerkers en de teamfoto’s. Tijdens de tweede beeldbankshoot maakte ik meer detailfoto’s en sfeerimpressies. Binnenkort zijn de beelden op de nieuwe webiste te zien en zullen de social media kanalen ook gevuld gaan worden!

 

MEER BEELDEN VOOR THUIZ MAKELAARDIJ

 

Tess Rose 

Ik volg Tess van Tess Rose al een tijdje via instagram. Onlangs werd ze genomineerd voor een Dutch Funeral Award en voor haar presentatie maakte ze een prachtig bloemenhart. Ze vroeg me of ik dit voor haar wilde vastleggen en aangezien ik in een volgend leven vast bloemist word, twijfelde ik daar geen moment over :-)!  Wat een prachtstuk is het geworden Tess! Zet hem op bij de Awards!

 

MEER ZIEN….

 

Vlinders in je buik 

Voor Corina van Vlinders je buik mocht ik weer aan de slag met een nieuwe lijn producten. De mooiste soorten papier met prachtige designs, allemaal goed te combineren en met prachtige tags en linten erbij! Een feestje om dit weer vast te mogen leggen.

 

MEER BEELDEN VOOR VLINDERS IN JE BUIK

 

Suzanne Vossen gewichtscoach

Suzanne is gewichtscoach en heeft een eigen praktijk in Helmond. Ze heeft een mooie klantenkring, een mooie website en social media kanalen, maar iedere keer liep ze tegen het feit aan dat ze geen geschikte beelden had voor bij haar posts op social media. Tijd dus voor een beeldbankshoot! Dank je wel voor je vertrouwen en de leuke ochtend Suzanne!

 

MEER BEELDEN VOOR SUZANNE VOSSEN

 

Tuinontwerp Linda 

Linda hakte vorig jaar de knoop door,  gaf haar baan op en ging haar droom achterna! Haar passie is haar beroep geworden en met haar bedrijf Tuinontwerp Linda maakt ze de mooiste ontwerpen en legt ze prachtige tuinen aan. Ze begon haar social media kanalen te vullen met content, maar kwam er toen al snel achter dat er belangrijke beelden ontbraken. Beelden van zichzelf als ondernemer, beelden die haar werk in kaart brengen en beelden die passen bij haar bedrijf. Ze boekte een beeldbankshoot, waardoor ze nu voldoende beeld heeft voor de komende periode om haar social media kanalen én haar website te vullen!

 

MEER BEELDEN VAN DEZE SHOOT…. 

 

Maaike Coaching

Maaike is op dit moment druk bezig met haar opleiding tot coach en gaat, als ze daarmee klaar is, aan de slag met haar eigen onderneming als life & businesscoach! Ze heeft goed voor ogen wat ze wilt en hoe ze dat wilt. Met Maaike ging ik dan ook op pad om goede profielfoto’s te maken. Beelden die bruikbaar zijn voor haar website, haar social media kanalen en haar visitekaartje.

 

 

MEER BEELDEN VAN MAAIKE COACHING

 

Beautyroom 32

Cindy van Beautyroom 32 vroeg me om foto’s te maken van haar salon, de producten en haar werk tijdens een behandeling. Deze beelden gebruikt ze nu voor haar website, voor promotiemateriaal en voor haar social media kanalen.

 

 

MEER BEELDEN VAN BEAUTYROOM 32