Bruiloft

Bruiloft L & A.

Eind juni maakte ik nieuwe beelden voor de website van Domaine d’Heerstaayen in samenwerking met Heerlijk en Hecht. Liset en Arno gaven elkaar daar het “jawoord’ en het was in 1 woord FANTASTISCH! Kijk je mee?

 

 

Bruiloft J & J. 

Eigenlijk zou dit bruidspaar in juni 2021 trouwen, maar uiteraard gooide Corona roet in het eten! ze stelden de bruiloft een aantal maanden uit en uiteindelijk was het zover. 22 oktober werd hun dag! Met familie en de belangrijkste vrienden om zich heen was het van begin tot eind een fantastische dag.

 

 

Bruiloft D & E. 

Een lief klein mannetje, een dolgelukkige papa en mama, prachtig weer en aan het water in Vinkeveen. Wat een prachtige dag was het en wat een eer dat ik erbij mocht zijn om dit vast te leggen.

 

 

Bruiloft L & N. 

Op de warmste zomerdag van 2020 trouwden L & N. Prachtige locaties, heel veel liefde, een prachtig bruidspaar en alle vrienden en familie bij elkaar! Kijk je mee?

 

Bruiloft A & M. 

Als second shooter mocht ik mee met Talitha naar de bruiloft van A & M. Niemand kan zich in tweeën splitsen en het is voor een fotograaf dan ook niet mogelijk om op meerdere plekken tegelijk te zijn. Een second shooter is dan ook een perfecte oplossing!

Het grote voordeel van een second shooter is dat wanneer de eerste fotograaf bezig is met het bruidspaar, de tweede fotograaf de overige zaken kan vastleggen. Zo fotografeerde ik tijdens de bruiloft van A & M de details van de jurk en de schoenen van zowel de bruid als haar dochtertje. Ik legde de eerste ontmoeting vanuit een andere invalshoek vast en ik fotografeerde de bruidsauto, de taart en de momenten tussen de bruidegom en zijn dochter tijdens de fotoshoot.

Kijken jullie mee naar een aantal geselecteerde beelden?


Bovenstaande beelden zijn bewerkt door Talitha Cornelisse Fotografie