Familie

Familieshoot – H & M 

De shoot van Hans en Maaike stond al gepland voor begin april, maar aangezien de weergoden ons niet helemaal gezind waren, moesten we het een aantal keer verplaatsen! Maar echt.. dat was het zo meer dan waard! Als je aan mij vraagt hoe geluk eruit zit, dan is dit hoe ik het voor me zie. De foto’s zeggen genoeg denk ik…  Kijk je mee?

 

 

MEER ZIEN….

 

Familyshoot – D, M & J

Niks is mooier dan de liefde van een mama voor haar kindjes. Denise wilde heel graag mooie foto’s voor in haar huis van haar en de kindjes! Ik zeg missie geslaagd!

 

 

MEER ZIEN….

 

Familyshoot – C & J

Een zondagochtend. Een mooi gezin. Twee heerlijk vrolijke mannetjes en een lieve papa en mama. Wat een feest om dit mooie gezin voor mijn camera te hebben staan!

 

MEER ZIEN….

 

Familyshoot – Fam. M. 

Van kind af aan kom ik al op deze boerderij in Zeeuws Vlaanderen. Het is de boerderij van Angelique haar ouders. Inmiddels zijn Angelique en ik al ruim 26 jaar vriendinnen. Ik vond het dan ook een grote eer toen ze me vroeg of ik haar gezin én haar familie op de foto wilde zetten! Met heel veel liefde en wat was het leuk om iedereen weer te zien en daar weer even terug te zijn.

 

MEER ZIEN….

 

Familyshoot – R & T

Renske benaderde me met de vraag of ik haar en haar mooie gezin tijdens een familieweekendje vast wilde leggen op het strand. Een mooie dag, en een heerlijk gezin van 4 mooie mensen. Mooie gesprekken, lieve knuffels en de grootste grappen. Liefde in zijn puurste vorm! Kijk je mee?

 

 

MEER ZIEN…. 

 

Familyshoot – T & C 

Een mooie zonnige ochtend in september. Het is nog vroeg (voor mij dan, maar ik ben verwend met mijn dochter. Noor en Morris zijn vroege vogels…).  Er lopen veel losse honden rond op de shootlocatie en Noor houdt ze nauwlettend in de gaten. Ik kan haar geen ongelijk geven. Ik hou ze ook in de gaten :-). Pop en zonnebril moeten mee. Van Noor, niet van mama. “Ze kijkt nooit naar die pop om en nu moest dat kreng persé mee.” We laten het even gaan. Haar broertje geniet van het zand. Van de knuffels van papa en mama. Van de aandacht. En ik? Ik geniet van dit prachtige gezin voor mijn lens. Van de trotse gezichten van deze papa en mama, van die ongelooflijk schattige kindjes en van die pop. Want zeg nou zelf, dit is toch vreselijk schattig?

 

MEER ZIEN…..